+381 27 382 454; +381 64 645 3419 ivan.bambino3@gmail.com

BEBOLINO PELENE

“BEBOLINO PELENE” su udobne i održavaju kožu bebe suvom. Jezgro ima super upijajući sloj, koji dno pelene odzava suvom, sprečava osip i iritacije. Dugotrajan upijajući sloj, apsorbuje I obezbedjuje 24h zaštitite od curenja, tokom dana I noći. Pelena ima pamučan, mekani sloj, koji je antialergijski za zaštitu osetljive kože i neželjenih reakcija. Pelene su bez aditiva, poput lateksa ili parfema. Ekskluzivni, harmonica-stil, i istezne kopče prave nežan zagrljaj oko bebe, prave nežan i ugodan za nošenje. Rastegljiva površina struka, omogućava da se pelena lako prilagodi na pokrete vašeg detata. Nežne i sigurne nožne manžetne okružuju nogu da bi sprečile curenje.

ROUSS CLASSIC

“ROUSS” classic pamučni ulošci bez krilaca garantuju visoku moć upijanja, sigurnost i mekoću. Napravljeni od 100% prirodnog materijala bez dodataka hemijskih aditiva.

ROUSS ULTRA MAXI

“ROUSS” ultra maxi ulošci predstavljaju super upijajuće uloške koji Vam pružaju potrebnu zaštitu. Karakteriše ih savršeno prijanje uz kožu čime se stvara osećaj udobnosti. Sa svojim sredisnjim prosirenim jezgrom, pružaju poboljšanu apsorpciju I maksimalnu zaštitu od propuštanja.

ROUSS ULTRA NIGHT

“ROUSS” ultra night ulošci sa jakim upijajućim dejstvom vam nudi zaštitu sa kojom ćete se osećati sigurno tokom celog dana. Sa svojim središnjim proširenim jezgrom, pružaju poboljšanu apsorpciju I maksimalnu zaštitu od propuštanja.

LA FRESH

“LA FRESH” normal tamponi za jednokratnu upotrebu. Napravljeni od netkanog materijala I pamuka. Gornji sloj je pokriven svilenkastim netkanim materijalom koji sprečava taloženje vlakana.

+381 (27) 382 454
+381 (64) 645 3419

Milutin Uskoković 4,
18430 Kuršumlija, Srbija

bambinoplus6@gmail.com
bambino@open.telekom.rs

Budimo u Kontaktu