+381 27 382 454; +381 64 645 3419 ivan.bambino3@gmail.com

“VIKING ASPHRIN”

Univerzalno sredstvo za ciscenje vaseg domacinstva. Koristi se za ciscenje mebla, tepiha, automobilskih sedista, zavesa, svih povrsina u kuhinji I kupatilu, fleke na tkanini I drugih odoperivih povrsina.

“BLEACHING LIQUID”

Izbeljivac vesa efiksan prozivod za ukljanajanje mrlja I fleka, iskljucivo na beloj tkanini, za rucno I masinkso pranje.

“GREASE REMOVER”

Je mocan odmascivac sa jakim dejstvom u borbi protiv masnoce u vasem domacinstvu. Uklanja najtvrdokoruju masnocu sa sporeta, rostilja, rerni I svih drugih metalnih povrsina.

“FURNITURE CLEANER”

Za ciscenje dvenog namestaja.Sa svojom posebnom formulom lako uklanja prasinu I prljavstinu.Polira drvene povrsine, ujedno ih stiti od grebanja, ne ostavljajuci tragove ciscenja.

“DRAIN OPENER”

Prociscivac za odvode je najefiksaniji proizvod u borbi sa zacepljenim odvodima I neprijatnog mirisa, ne ostecujuci cevi.Ostavljuci za sobom fantastican rezultat posle prve upotrebe.

“BATH SPRAY”

Sredstvo protiv kamenca sa jakim dejstvom u borbi protiv necistoce u vasem domacinstvu.Uklanja najtvrdokorije naslage kamenaca, rdje, tragove sapuna.Koristi se za ciscenje slavina, tuseva, kada I drugih povrsina u vasem domacinstvu.

“VIKING KITCEHN”

Je mocan odmascivac sa jakim dejstvom u borbi protiv masnoce u vasem domacinstvu.Uklanja najtvrdokoriju masnocu sa sporeta, rostilja, rerni I svih drugih metalnih povrsina. Rasprsivac vam omugucava lakes nanonosenje.

“LIME REMOVER”

Sredstvo protiv kamenca sa jakim dejstvom u borbi protiv necistoce u vasem domacinstvu.Uklanja najtvrdokorije naslage kamenaca, rdje, tragove sapuna.Koristi se za ciscenje slavina, tuseva, kada I drugih povrsina u vasem domacinstvu

“VIKING”

Omeksivac omogucava dugotrajan, svez i prijatan miris, mekocu vase garderobe, sa vise mirisnih nota, bez ostecenja tkanine. Moze se koristiti za rucno I masinsko pranje.

“WOOD CLEANER”

Sredstvo za ciscenje svih drvenih povrsina.Efikasno cisti i polira drvene povrsine, stiti drvo, ostavlajuci visok sjaj i prijatan miris.

“VIKING”

”Koncentrovani omeksivac omogucava dugotrajan, svez i prijatan miris, mekocu vase garderobe, sa vise mirisnih nota.Takodje, u svojoj punudi nudi omeksivac za bebe, prijatnog mirisa i neznog dodira bez iritacije koze.

“CARPET CLEANER”

Sredstvo za ciscenje svih vrsta tepiha, dubinski cisti vlakna, obnavlja boju i cuva, ostavljajuci prijatan miris i fantasticne rezultate.

“VIKING”

Tečni sapun za ruke obogaćen hidratantnim sastojcima koji dubinski hidriraju i omeksavaju Vašu kožu.Praktičan dozer omogućava Vam lakšu upotrebu.

“VIKING SANIT”

Sredstvo za ciscenje sanitarije baziran na prirodnoj kiselini i mirisa.Uklanja najtvdokorije necistoce i kamenac, ubija sve bakterije i ne ostavlja tragove.

“VIKING GRANULE”

Prociscivac za odvode je najefiksaniji proizvod u borbi sa zacepljenim odvodima I neprijatnog mirisa, ne ostecujuci cevi.

“VIKING SCOURING POWDER”

Praskasto abrazivno sredstvo za ciscenje svih povrsina u domacinstvu, sa mirisom limuna i hlora..

“VIKING SCOURING POWDER”

Praskasto abrazivno sredstvo za ciscenje svih povrsina u domacinstvu, sa mirisom limuna i hlora..